Centrul de Studii și Cercetări - Brasov

Centrul de Studii si Cercetari a luat fiinta in anul 2000, avand ca domeniu principal de activitate acordarea de consultanta pentru afaceri si management.

Calitatea: ne propunem sa dam ceea ce este mai bun in activitatile pe care le realizam, sa gasim cele mai eficiente solutii, adaptate nevoilor si caracteristicilor specifice organizatiei dumneavoastra. Pentru noi, calitatea inseamna, de asemenea, a promova idei si solutii creative.

Integritate: intr-o lume unde incertitudinea si riscul dau dimensiunea vulnerabilitatii, asiguram confidentialitatea informatiilor dumneavoastra si consideram loialitatea un atribut esential al serviciilor noastre. Nimic solid nu poate fi construit fara incredere.

Deschidere si flexibilitate: ascultam ideile partenerului, colaborarea noastra bazandu-se pe un dialog continuu. A lucra pentru dumneavoastra inseamna a lucra impreuna cu dumneavoastra.

Responsabilitate: consideram ca fiecare membru al echipei noastre are o responsabilitate individuala fata de dumneavoastra si fata de obiectul muncii. Nu ne propunem doar sa oferim solutii, ci sa acordam asistenta, atat in implementare lor, cat si in monitorizarea si evaluarea rezultatelor.

Viziunea noastra: In lumea cunoasterii si inovatiei, promovam spiritul antreprenorial, lucram pentru materializarea prioritatilor de dezvoltare ale clientului si pentru atingerea performantelor de varf.

DESCARCA PREZENTAREA FIRMEI NOASTRE

Prezentare CSC