Centrul de Studii și Cercetări - Brasov

Ungurean Stefan – Consultant
Doctor in sociologie din 1999 si Conferentiar Universitar in cadrul Universitatii Transilvania din Brasov, Facultatea de Drept si Sociologie, detine o vasta experienta in activitatea didactica si training, in domeniul managementului educational si nu in ultimul rand, in domeniul managementului resurselor umane.

Neagu Ioana – Consultant in management
A absolvit cursurile Facultatii de Stiinte Economice, specializarea Tranzactii Internationale, in cadrul Universitatii Transilvania din Brasov. Detine competente relevante in domeniul management, financiar-contabil si managementul proiectelor.

Turca Ecaterina – Consultant in management
Este absoloventa a Masterului de Management si de Strategii de Afaceri, al Facultatii de Stiinte Economice si Administrarea Afacerilor, din cadrul Universitatii Transilvania. Licentiata in economie, a absolvit Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, specializarea Management, din cadrul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava.
Domeniul de competenta relevant este managementul de proiect.

Mailat Roxana – Consultant in management
A absolvit cursurile Facultatii de Geografie si Geologie, fiind absolventa a Facultatii de Geografia Mediului, in cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. A continuat studiile la Universitatea din Bucuresti, absolvind Masterul de Evaluarea si controlul integrat al poluarii mediului. Domeniul de competenta relevant este managementul de proiect.

Pinaru Edit – Consultant formare
Licentiata in ecologie si protectia mediului, a absolvit Facultatea de Ecologie si Protectia Mediului din cadrul Universitatii Lucian Blaga, Sibiu. Domeniile de competenta relevante sunt: managementul si implementarea programelor de formare profesionala a adultilor.